Tarinaa jouluisista ja talvisista kuoseista

Maalasin jouluksi 2021 Joulupeura- kortin, joka oli tykätty. Mietimme, voisiko tästä luoda myös jouluisen kankaan jouluksi 2022. Sommittelin Joulukranssin- julisteen havuja sekä Joulupeuraa yhteen, kunnes ystävä ehdotti, että peuroja voisi olla kaksi: aikuinen ja peura-vauva.

Lisäsin lopuksi vielä lumihiutaleita leijailemaan hiljalleen peurojen ylle. Mietin kyllä kovasti, onko tässä ideaa, sillä kovin paljon on kaikkia bambiaiheita jo tehty. Mutta niinpäs on kaikkia muitakin jouluisia aiheita, joten Peura on meidän omalla tyylillä tehty. <3 Kangas löytyy sävyissä dark red ja persikka.

Tässä kuvassa (ylh) Katariinan ompelema mekko tytölleen kirjasta Kullannuttu ja kaavana Reilu. Kankaana Peuran talvi Dark red.

Kaisla- kettu on saanut alkunsa Hymy- julisteesta, jossa kettu hymyilee leveästi. Kaisla on seikkallut jo monessa muussakin kankaassa. Tälle talvea halusin, että kaisla pukeutuu johonkin itsetehtyyn, sillä itsetehdyt lahjat ovat niitä kaikkein tärkeimpiä. Kaislalla on päällä ystävän neulomat kaulahuivi ja pipo. Kaisla taitaa tavoitella nenällään taivaalta putoavia suuria lumihiutaleita!

Talvi- kuosimme takana on joulukuusimetsä. Muistatko lapsuudesta sen, kun lähdettiin metsästä etsimään joulukuusta? Ainakin itse olen päässyt isäni kanssa etsimään joulukuusta ja siinäpä onkin se, minkäs näistä valitsisi! Kävele siis rauhassa talvisessa metsässä ja nauti metsän rauhasta.

 

Lumikoneet- kuosi jatkaa koneteemaa joka alkoi Reissaajat- kuosista. Suositut koneet seikkailevat tottakai myös talvellakin työstäen lunta pois kulkureiteiltä.

Ihanaa marraskuuta ja joulunodotusta!

Essi