Sommarminnen

Hej på er ! Mitt namn är Alice Sulkakoski , 26 år, fru och tvåbarnsmor från Österbotten. Jobbar till vardags som närvårdare på ett gruppboende för funktionsnedsatta och på fritiden gör jag helst något kreativt. Min största hobby är sömnad, började sy när min förstfödda var baby, men gillar även att pyssla i trädgården, speciellt såhär års när det grönskar och ljuset och energin kommer tillbaka ! En glimt ur mitt syrum får ni på mitt instagramkonto @sewlikealice .

Upptäckte häromdagen att @kaverinisella (som tidigare var två olika företag @kaverini och @sellalifestyle) förutom tyger, även säljer posters av olika slag, vackra vykort, fina brickor osv. Föll direkt för dessa underbara målningar när jag såg dem, som duktiga Essi har målat, av Jakobstad och den vackra ön Tankar.

 Jakobstad - för att det är min lilla mysiga "hemstad". Känns som att konstnären verkligen fått fångat känslan av det finaste med Jeppis, nämligen de små gatorna med trähus i stadsdelen Skata. Minnen av fina stunder vid café Skorpan dyker upp, en varm sommadag med en kopp kaffe och den godaste kanelbullen man smakat, i sällskap av en god vän.

Jag är alltså inte uppvuxen där, utan i den närliggande kommunen Larsmo, som leder mig in på nästa plats:
Tankar - den lilla fyrön ute vid havsbandet, där sommaren alltid känns lite extra, där fisksoppan alltid smakar lite godare och där fina minnena alltid sparas djupt ner i hjärteroten med en känsla lika varm som den finaste sommardag. Skärgårdslivet när det är som bäst ! (Fun fact: Sist vi var där hade vi båten parkerad vid bryggan längst till höger på tavlan.)
Dessa, och många fler målningar från olika städer och platser hittar ni hos @kaverinisella och om ni uppger koden "ALICE" så får ni 15% rabatt på alla posters och vykort fram till 30.4. Tips! Där hittar ni garanterat en passande morsdagspresent ! 🌸"