Yrityksen perustajat esittäytyy!

Tervetuloa Kaverini Sellan sivuille!

Haluamme kertoa sinulle hauskan tarinan siitä, miten kaikki alkoi! Yrityksen takana ovat siis Essi ja Kata. Essi perusti oman toiminimensä jo vuonna 2016, joka oli Kaverini Designs. Yrityksen päätuotteita olivat sisustusjulisteet ja kortit.

Essi Peltoniemi

Kaikki julisteet ja kuosit on Essin piirtämiä ja maalaamia.

Kun yritys alkoi pikkuhiljaa menestyä, Essi ajatteli, että olispa kiva kun löytyisi samaan yritykseen työkaveri ja maalaamiselle jäisi enemmän aikaa. No, ajatus tuntui mahdottomalta, mistä yhtäkkiä löytyisi henkilö, joka uskaltaisi alkaa yrittäjäksi ja työpariksi.

Sattui kuitenkin melkoinen onnenkantamoinen. Kata perusti oman yrityksensä Sella Lifestylen 2020 tammikuussa samalle paikkakunnalle. Emme tienneet toisistamme mitään, ennen kuin Essi kuuli uudesta yrittäjästä keväällä 2020.

Kuva ylh: Katariina omassa työhuoneessaan.

Aloimme viestitellä toisillemme ihan muista asioista yrittämiseen liittyen. Kata osti kuoseja kankaisiin muita yrittäjiltä ja kysyi sitten myös kuoseja Essiltä.

Essi ei ollut paljon suunnitellut kuoseja ja kuosisuunnittelu tuntui möröltä. Jouluksi 20 valmistui toisen yrittäjän avustuksella Metsäkauris- kuosi Sella Lifestylen valikoimiin ja Essiltä alettiin heti kysyä enemmänkin maalauksista kuoseja.

Essi alkoi opettelemaan kuosien tekemistä ja yhdessä sitten mietimme, miten hyötyisimme tästä kumpikin järkevästi. Perustetaan yhdessä uusi yritys- Essi ehdotti ja tuumasta laitettiin toimeen! Näimme kumpikin, että Suomen markkinoilta puuttuu yksinkertaiset kuosit ja näitä saisi luotua helposti Essin taiteella.

Yhteinen sävel löytyi heti ja kuoseja alkoi syntyä hurjalla tahdilla!

Päätettiin yhdessä, että Essi keskittyy maalaamiseen ja julisteisiin, Kata kankaisiin ja asusteisiin. Saman katon alta löytyy siis kaikki suunnittelu ja työ!

Yrityksen nimen keksiminen oli melko helppoa, halusimme kumpikin säilyttää yrityksen nimessä vanhaa omaa. Kaverini Desigs- brändi muuttui Kaverini Sellaksi. 

Essi Peltoniemi ja Katariina Keski-Petäjä

Vasemmalla Essi ja oikealla Kata.