Tarinamme

Tervetuloa sivuillemme!

Yrityksemme tarjoaa sinulle taidetta kankaissa ja sisustusjulisteissa. Olemme pieni, mutta persoonallinen designtalo, jossa kaikki tuotteet syntyy saman pöydän ääressä yhdestä kynästä ja siveltimestä. Tuotteet on suunnitellut toinen yrittäjistä, muotoilija Essi Peltoniemi. Katariina auttaa yrityksen kehittämisessä ja vastaa yrityksen kangaspuolesta.

Haluamme tuoda markkinoille yksinkertaisia ja persoonallisia tuotteita, jollaisia ei muualta saa, sillä tuotteemme ovat itse piirrettyjä ja suunniteltuja. Useat kuosiemme aiheista kumpuavat lapsuudesta, lastenlauluista ja runoista. Meitä inspiroi myös kaunis kotimainen luontomme.

Kaikki alkoi jouluna 2020 kun Essi ja Katariina alkoivat pohtia, miten yhdistäisivät osaamisensa. Essillä oli takana vuosien kokemus taidejulisteiden myynnistä ja Katariinalla kokemusta löytyi kankaiden valmistuksesta. Yhdessä päätimme yhdistää osaamisemme niin, että taidejulisteiden aiheet siirtyisivät myös kankaisiin. Kaverini.fi oli aikaisemmin julistekauppa, mutta nyt samasta kaupasta löydyy laaja valikoima vaatetuskankaita etenkin lapsille.

Kumpaakin yrittäjää vie eteenpäin kova intohimo alaa kohtaan. Työt tehdään suurella sydämellä ja koitamme panostaa kovasti kotimaiseen tuotantoon niin paljon kuin se on mahdollista. Kaikki sisustusjulisteet ja -esineet on valmistettu Suomessa kotimaisille materiaaleille. Kankaat valmistetaan Euroopassa Liettuassa.

Tule seuraamaan some- tilejämme!

@kaverini - tilillä näet koko brändimme

@kaverinisewingclub - tili keskittyy kankaista valmistettuihin töihin ja kankaisiin.

Facebook: www.facebook.com/kaverinisella

Essi ja Kata